Borsa , Finans ve banka kredileri

Icon

Borsa ve finans gündemi , banka kredileri ve faiz oranları hakkında güncel Ekonomi blogu

Bayram kredisi almayı düşünenler.

%0 Faiz oranları ile kredi veren bankalar için uyarılar:

TGRT HABER kameralarına açıklamalarda bulunan birliğin Ankara Şube Başkanı Hakan Tokbaş, bankaların kredileri vatandaşa altın tepside sunduğunu ancak, bunun krizde ayakta kalmak isteyen ailelerin borçlarını azaltmak yerine daha da artırdığını söyledi.

 Bankalar bayram kredisi yarışına girdi. Bankalar bu yarışa girdiler girmesine ancak ,yetkililer ailelerin ekonomik sorunlarını daha da artıracak olan bu krediler konusunda vatandaşı ciddi şekilde uyarıyor.

Konuyla ilgili kameralarımıza konuşan Tüketiciler Birliği Ankara Şube Başkanı Hakan Tokbaş,bu kredilerin vatandaşın cebindeki deliği daha da büyüttüğünü söyledi. Tokbaş, özellikle dini bayramlarda vatandaşa altın tepside cazip imkânlarla sunulan krediler konusunda vatandaşları bilinçli olmaya çağırdı.

 Tokbaş, kredi çekerek kurbanlık satıl alınmamasını da tavsiye etti. Bayramların eldekini paylaşarak mutluluğu artırmak olduğunu vurgulayan Tokbaş, borçlanarak yapılan harcamaların ise mutluluğu parçaladığını dile getirdi. kaynak: tgrthaber.com

Filed under: krediler, , , , , ,

Leave a comment